Reklam Alanı

Microsoft Surface Duo Çıkış Tarihi, Fiyatlandırma ve Teknik Özellik Haberleri

Uzun zamandır beklenen Surface Phone, Surface Duo ilk kez tanıtıldığı için Microsoft'un Ekim 2019 etkinliğinde bir gerçek oldu. 
Duo, iki ekran ve Android'in en son sürümü olan cihazla şirketin ürettiği herhangi bir cihaza oldukça benzemiyor. 
Bununla birlikte, geliştiricilerin uygulamalarını bu yeni form faktöründe çalışacak şekilde değiştirebilmelerini sağlamak için beklenen çıkış tarihinden bir yıldan fazla bir süre önce geldi. 

Surface Duo çıkış tarihi ne zaman?

Maalesef Surface Duo'nun yayınlanması 2020 sonunu bulabilirBu, tedarik zincirleri üzerinde etkisi olan koronavirüs nedeniyle gecikebilir. 
Microsoft şunları söyledi ki : " Beklentilerimiz doğrultusunda güçlü Windows talebi görüyor olsak da, tedarik zinciri beklenenden daha yavaş bir hızda normal operasyonlara geri dönüyor" diye ekliyor: "Windows OEM ve Surface daha önce tahmin edilenden daha olumsuz etkileniyor."
Firmanın ürünleri genellikle Çin'de başladığından beri koronavirüsten etkilenen Çin'de üretilmekteydi.
Ancak, söylentiler Microsoft'un lansmanı Yaz 2020'ye getirebileceğini öne sürdü .

Surface Duo'nun fiyatı ne kadar olacak?

Şu ana kadar piyasaya sürülmüş bir versiyonla, Duo için henüz bir fiyat yok, ancak bu katlanabilir telefonun pahalı olacağına bahse girebilirsiniz .
Örneğin, Samsung Galaxy Fold yaklaşık 2.000 $ olduğundan, Microsoft'un da yüksek bir fiyat isteyeceğinden şüphe etmiyoruz.

Surface Duo teknik özelliklerini çevreleyen ilk büyük söylenti Windows Central'ın izniyle geliyor Zac Bowden, cihazın aşağıdakilerle gelmesini öneriyor: 

2019'dan itibaren bir yonga setinin kullanımı bazılarına sürpriz olabilir ancak 865 ayrı bir 5G yongası gerektiriyor ve Duo ilk kez piyasaya sürüldükten sonra açıklandı. 

Duo aslında Surface Neo'nun daha küçük bir versiyonudur İkisi de çift ekran katlanabilen bir cihaz ancak Duo Android çalıştıran bir akıllı telefon.
360 derece menteşe ile ayrılmış bir çift 5.6 inç 1800x1350 OLED ekrana sahip, bu yüzden Galaxy Fold gibi tek bir katlama ekranı değil. Arkada Gorilla Glass ve tasarım, dönüştürülebilir 2'si 1 arada dizüstü bilgisayar gibi çeşitli farklı formlara bükebileceğiniz anlamına geliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar